bostader-sverige.se: Hyr bostad

Hyr bostad

Bostader-sverige.se hjälper dig med att hitta bostäder till uthyrning och till salu i hela Sverige. Klicka på varje stad för att läsa mer om för- och nackdelar för dig, eller starta en sökning efter tillgängliga bostäder för uthyrning eller försäljning genom att klicka på länkarna till höger. Du kan söka efter lägenheter, villor, rum, studentbostäder, fritidshus och tomter.

 

Icon CO2 neutral website English transparent.png

Nya lägenheter med låga hyror i Västerås

Bostads AB Mimer bygger 94 nya lägenheter i Matboden i Västerås. De nya lägenheterna är samtliga hyresrätter och ska vara inflyttningsklara vid årsskiftet 2018/2019. Stategin bakom bygget har varit prisvärda Kombohus för att hålla ner hyresnivårena så mycket som möjligt. Läs hela artikeln på fastighetssverige.se här.

Utbudet av bostadsrätter ökar mer i Umeå än någon annan kommun i Norrland

De senaste tre åren har utbudet av bostadsrätter ökat med 92 procent i Umeå vilket är den största ökningen i Norrland. En bidragande faktor är den ovanligt höga befolkningstillväxten som skett de senaste åren i staden. Läs hela artikeln på vk.se här.

Lista över de hetaste villorna i Jönköping

Enligt statistik från Hemnet.se har Jönköpingsposten publicerat en lista på de hetaste villorna i Jönköping för tillfället. Mest attraktivt verkar just nu vara Bankeryd som kniper tre av de översta fyra platserna. Läs hela artikeln på jp.se här.

Nyhamnen i Malmö expanderar ytterligare med hus för lägenheter och butiker

Satsningen på den nya stadsdelen Nyhamnen i Malmö fortsätter med bygglov på ett 20 våningar högt hus. Det nya huset ska rymma 86 lägenheter samt flertalet butiker i bottenplan. Lägenheterna förväntas stå redo för inflytt vid årsskiftet 2019-2020. Läs hela artikeln på fastighetsnytt.se här.  

374 nya hyresrätter byggs i Linköping

Nu har byggandet av 374 nya hyresrätter i Linköping börjat. Hyresrätterna kommer bestå utav mellan 1-5 rum och kök. Enligt Kristina Edlund (S), kommunalråd Linköpings kommun, är detta ett styrketecken för Linköping. Läs mer om dessa nya hyresrätter på byggnyheter.se.

Planerat bygge av bostäder i Uppsala

Just nu planeras det 150 nya bostäder i Uppsala, både i form av lägenheter men också andra typer av bostäder. Målet är att börja starta ombyggnationen i början av 2019. Även en förskola planeras att byggas i området. Läs mer om detta på unt.se.

Till salu: Exclusiv Villa i Helsingborg

Ifall du har 22 500 000kr till övers på banken så kan du nu slå till på Helsingborgs dyrase villa som nu är till salu. Denna dyrgrip till villa har en total tomtyta på 1945 kvm2 med pool samt havsutsikt. Gå in på 24helsingborg.se om du vill läsa mer. 

Utan studentbostad i Örebro?

Är du en av de alla de studenter i ÖRebro utan studentbostad? Siffror från Sveriges Förenade Studentkårer visar att Örebro är en av de städer där det är som svårast att få tag på en studentbostad. En konsekvens av detta är att många studenter tvingas flytta mellan många olika studentbostäder under terminens gång. Gå in på Aftonbladet.se för att läsa mer om detta.

7000 nya bostäder i Göteborg

Just nu byggs en parkering i Göteborg om till lägenheter med målet att skapa 7000 nya bostäder fram tills 2021. Bostäderna är en del av projekter BoStad2021 vilket är en ny arbetstekning mellan Göteborg och diverse byggaktörer. Gå in på Svt.se för att läsa mer om de nya lägenheterna.

En av Svergies minsta lägenheter säljs i Stockholm

I centrala Stockholm säljs nu en utav Sveriges minsta lägenheter. Stockholms lägenheten är tio kvadratmeter stor och ligger nu ute för försäljning med utgångspriset 1 595 000 miljoner kronor. För att läsa mer om denna lilla goding, gå in på nyheter24.se.